ISO9001
O nas.Projekti.Katalogi.Kontakt.SlovenščinaslSlovenščina
enEnglish
deDeutsch
hrHrvatski

Zaposlitev

Hypex d.o.o. je proizvodno-trgovsko podjetje z lastnim razvojem na področju industrijske avtomatizacije in industrijske opreme, prisotno tako na domačem kot na tujem trgu.

Podjetje je opremljeno z visoko zmogljivo tehnologijo predvsem pa s strokovnimi, predanimi in zanesljivimi kadri, ki predstavljajo temelj podjetja. V podjetju visoko cenimo samoiniciativnost, samostojnost ter zanesljivost, zato če se prepoznate med zgoraj naštetimi lastnostmi in želite postati del dinamične ekipe, vas vabimo da izpolnite spodnji obrazec ter se prijavite na prosto delovno mesto.
 

Prosta delovna mesta:

 
 
Če ste mnenja, da ne ustrezate profilu trenutno odprtih delovnih mest in bi želeli kljub temu prispevati z vašim znanjem ter izkušnjami k našemu razvoju podjetja, vas vabimo da izpolnite spodnji obrazec in se vpišete v bazo kandidatov. V kolikor bomo potrebovali osebo vašega profila, vas bomo kontaktirali.

Obrazec za prijavo

Polja označena z * so obvezna

Ime *

Priimek *

Datum rojstva *

Spol *

Naslov *

Poštna številka

Kraj

Kontaktni telefon

E-mail *

Zaključena izobrazba

Kaj bi naše podjetje pridobilo z vašo zaposlitvijo? *

Vaše sporočilo

Naložena ni nobena datoteka (.pdf, .jpg, .png)
Podjetje Hypex, Lesce, d.o.o. se obvezuje, da bo podatke kandidatov obdelovalo izključno za namen evidence za zaposlitev in bo z njimi ravnalo v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

CAD Download

Na spodnji povezavi so na voljo CAD datoteke za naše produkte.

Opomba: stran se bo odprla v novem oknu.