O nas.Projekti.Katalogi.Kontakt.SlovenščinaslSlovenščina
enEnglish
deDeutsch
hrHrvatski

Storitve

V sklopu prodajnega programa podjetja vam nudimo tudi storitve iz naslednjih področij:


Projektiranje in izdelava posebnih pnevmatskih komponent

Projektiranje in izdelava po dokumentaciji ali željah naročnika. Sem spadajo razne posebne izvedbe pnevmatskih cilindrov, posebne krmilne tehnike in posebne montažne linije. Cena projekta se določa individualno izključno z ponudbo ter potrjenimi konstrukcijskimi risbami.
 
Izdelava in vezava pnevmatskih in elektropnevmatskih krmilnih omar

Omare so izdelane in vezane z elementi, kupljenimi pri nas, po vaši ali naši shemi. Možno je tudi opremljanje manjših strojev z pnevmatskimi in krmilnimi elementi delno ali na ključ. Omare so lahko tipske ali izdelane po meri iz različnih materialov (Jeklo, INOX) na željo naročnika. Funkcionalnost vezave je prizkušena pred odpremo.
 
Pnevmatske krmilne sheme

Izdelujemo pnevmatske krmilne sheme po zahtevah naročnika. Izdelava sheme je v primeru nabave krmilnih elementov pri nas brezplačna. V primeru naročila same sheme se le ta zaračunava po veljavnem storitvenem ceniku.
 
Dodelave in predelave obstoječih artiklov

Obstoječe prodajne artikle lahko predelamo na podlagi naše ali vaše konstrukcije predelave oziroma dodelave po veljavnem storitvenem ceniku.
Obdelave so možne na modernih CNC vertikalnih obdelovalnih centrih z izmenljivimi orodji v 2,5 in 3D tehnologiji in pa maloserijsko struženje na CNC stružnicah.
 
Strojne obdelave

Strojne obdelave po vaših ali naši konstrukcijski dokumentaciji v primeru prostih kapacitet. Obdelave so možne na modernih CNC vertikalnih obdelovalnih centrih z izmenljivimi orodji v 2,5 in 3D tehnologiji in pa maloserijsko struženje na CNC stružnicah.
 
Projekti na ključ

Konstrukcijo in izvedbo montažnih delovnih mest, vozičkov, regalov, ogrodij strojev in podobnega iz ALU profilov po vaši ali naši konstrukcijski dokumentaciji.
Možno je tudi samo konfekcioniranje profilov z razrezom po merah in dodanimi obdelavami za spojne elemente ali pa celoten projekt na ključ.

CAD Download

Na spodnji povezavi so na voljo CAD datoteke za naše produkte.

Opomba: stran se bo odprla v novem oknu.
Ta stran želi uporabljati piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se